Tipuri de Etichete Tesute

Etichete-tesute-tip

Etichete Tesute tip Satin

Etichetele satin ofera o eleganta deosebita produselor fiind alegerea potrivita pentru costume de ceremonie, galanterie fina, pulovere din fire nobile. Variantele de fundal pe care le poti alege sunt alb, natur sau negru.

Etichete Tesute tip Damask

Reprezinta varianta cea mai fina de etichete tesute si se preteaza bine pentru realizare de etichete de brand / logo fiind moi la atingere.

Denumite si de inalta definitie, pot avea orice dimensiune si maxim 8 culori.

Modul de finisare poate fi diferit: taiere la cald , indoire laterala, centrala sau diagonala, taiere ultrasonica.

Etichete tesute damask
Etichete tesute taiate si pliate la capete

Etichete Tesute tip Taffeta

Sunt folosite ca etichete tesute de compozitie si intretinere deoarece au o rezolutie ceva mai slaba decat cele de inalta definitie.

Fara a iesi in evidenta sau a fi 'cool' acest tip de etichete reprezinta standardul prezentand logouri simple, fiind utilizate uneori si ca etichete de brand.

Etichete tesute autoadezive

Utilizate cu precadere in industria de marochinarie si incaltaminte, dar si pentru produse textile, etichetele tesute autoadezive se folosesc cu succes si pentru etichetari temporare. Se livreaza pretaiate la dimensiunile solicitate, in rola si se aplica fara coasere.

Sunt potrivite pentru pentru etichetarea temporara a incaltamintei, a covoarelor, a altor produse de marochinarie, a saltelelor sub forma de badge sau ecuson.

Etichete tesute banda personalizata