Despre

Despre Etichete Tesute

Suntem specializati in domeniul etichetelor personalizate, intrunim cele mai inalte standarde de calitate, folosind cele mai bune materiale disponibile si ne permite sa satisfacem firmele mici si mijlocii, cât si marile companii internationale bazandu-ne pe experienta acumulata in furnizarea de etichete tesute.​

Pentru realizarea designului asiguram, prin intermediul departamentul de proiectare, personal specializat.

Etichete Tesute

Folosite in principal in industria textila etichetele tesute au o arie foarte variata de utilizare. De obicei sunt montate etichete textile din bumbac pe piesele vestimentare destinate bebelusilor, copiilor sau adultilor.

Articolele casual sau business, lenjeria intima sau de corp au de asemenea etichete din bumbac.

Chiar din primul contact cu un potential client etichetele tesute personalizate sunt esentiale pentru identificarea marcii, a originii produsului dvs. sau a oricaror alte informatii cu privire la brand. In functie de nevoile dvs. putem crea designul etichetei dvs. in functie de preferinte.

Oferim profunzimea excelenta a etichetelor de pe haine, accesorii de imbracaminte sau alte produse textile prin realizarea detaliilor reproduse si placerea deosebita a atingerii.

 

etichete tesute taiate si pliate la mijloc

Brandul dvs. din industria textila, incaltaminte, covoare sau saltele, genti, canapele sau fotolii, lenjerii, draperii … etc. poate fi reprezentat prin etichetele tesute personalizate care adauga un plus de valoare produselor pe care le comercializati.

Un avantaj major al utilizarii etichetelor cu denumiri personalizate este faptul ca va fac brandul si mai cunoscut, si solicitat pe piata, si mai usor de identificat.